Openingstijden:

Alleen op afspraak

Florahof 3

Heerde            

Mob; 0622489516

zie ook

de agenda

Download folder:
Dutch | German

Wie is emmy van egteren?

 

En wat kan ze voor je doen?
kleur * kleding * coaching * haarverzorging

Coachen met KLEUR
Kleur maakt het leven vrolijker en helpt je om meer over jezelf te weten te komen. Laat mij je helpen de kracht van kleur te ontdekken en je inventiever, bewuster van je doelen en je kwaliteiten te zijn. Vind jouw behoeftes en ontdek je talenten.

Coachen met KLEDING
Door kleding word je bewust van hoe je op dit moment in het leven staat en welke aspecten van je leven verbeterd kunnen worden om je gelukkig en blij met jezelf te voelen. Niet theoretisch en zweverig, maar praktisch, door zaken die je belemmeren aan te pakken en al je talenten te gebruiken. Ik begeleid je bij het inzicht krijgen in de presentatie die bij jouw persoonlijkheid past en laat uitstralen wie je bent.

Als coach help ik je het beeld over jezelf bijstellen, ontmaskeren we denkfouten omtrent je uiterlijk en leer ik je trots te zijn op jezelf.

Ik doe wat ik het liefste doe en wat ik het beste kan: Mensen die worstelen met hun imago helpen zich goed te presenteren en zich daarbij goed te voelen. Zodat ze meer uit hun dagelijks leven kunnen halen en op het werk beter presteren.
Laat je zien, je mag er ZIJN!